بزودی در این مکان تبلیغات درج میشود

کباب تابه‌ای

مجموعه: آشپزی به سبک تهران تعداد بازدید: 2 کباب تابه‌ای

کباب تابه‌ای : کباب تابه‌ ای زعفرانی یا همان کباب کوبیده‌ تابه‌ای از جمله محبوب‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای خانگی با گوشت چرخ کرده است که این روزها در رستوران‌ها و مطبخ‌های بیرون هم سرو می‌شود و از جمله غذاهای پرفروش است .

کباب تابه‌ای

مواد لازم برای ۴ نفر:

گوشت چرخ کرده:۵۰۰ گرم فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :۱ عدد گوجه فرنگی :۳ عدد رب گوجه فرنگی:۱ قاشق غذا خوری پودر زعفران :۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه:۱/۲ قاشق چایخوری سیب زمینی حلقه شده :۲ عدد پیاز رنده شده :۱ عدد پودر سیر :۱/۲ قاشق چایخوری پاپریکا :۱/۲ قاشق چایخوری گرد لیمو :۱ قاشق چایخوری نمک :به میزان لازم کباب تابه‌ای

کباب تابه‌ای

کباب تابه‌ای

طرز تهیه :

پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرید . بعد گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده ، مقداری نمک ، فلفل و زرد چوبه  با دست خوب ورز میدهیم . آنقدر ورز میدهیم تا کاملا به خورد هم بروند.

در یک تابه مقداری روغن میریزیم و رب گوجه فرنگی را با حرارت بالا تفت میدهیم.ادویه پایریکا را هم به آن اضافه میکنیم و چند ثانیه دیگر تفت میدهیم .سپس نصف پیمانه آب جوش اضافه میکنیم و در کنار آب جوش گرد لیمو و زعفران را مخلوط کرده و بعد از یک جوش کوچک سس را از روی حرارت برمیداریم.

گوشت های ورز داده شده را به اندازه و حالت دلخواه خود فرم دهید و در تابه روغن با حرارت ملایم رو به بالا سرخ کنید.

دو طرف گوشت را سرخ کنید تا گوشت آب بیندازد و بعد از سرخ شدن دو طرف گوشت ها ،گوجه فرنگی های حلقه ای برش زده و فلفل دلمه ای ها و نیز سیب زمینی ها را در تابه، کنار گوشت ها میچینیم . کمی نمک روی سیب زمینی ها میپاشیم و سس گوجه ای که آماه کرده بودیم روی آنها میریزیم .

در تابه را گذاشته و اجازه میدهیم همه مواد با حرارت پایین به مدت نیم ساعت بپزند و جا بیفتند.

پس از نیم ساعت کباب تابه ای ما آماده سرو است که میتوانید در کنار سبزیجات با برنج و یا نان نوش جان کنید.

کباب تابه‌ای

نکات مهم :

بهتر است از مخلوط گوشت گوساله و گوشت گوسفند برای تهیه کباب تابه ای استفاده کنید.

دقت کنید اگر چربی گوشت بیش ازاندازه باشد ،هنگام پخت اندازه و سایز کباب تابه ای تغییر میکند و کباب تابه ای جمع میشود.

هر چه مقدار گوشت گوسفندی کباب ها بیشتر باشد، کباب تابه خوشمزه تر خواهد شد.

برای لذیذتر شدن کباب تابه ای مقداری گلپر هم به آن اضافه کنید تا طعم متفاوت تری از کباب را امتحان کنید .

برای معطر کردن کباب یک قالب کره را روی آن خرد کنید.

هرگز از تخم مرغ در کباب تابه ای استفاده نکنید. چون باعث سفت شدن کباب می شود.

کباب هارا با حرارت بسیار کم بپزید تا مغز پخت شوند.

در صورت رقیق شدن مایه کبابتان مقداری آرد نخود چی و یا آرد سیب زمینی به آن اضافه کنید.

آب پیاز را پس از رنده کردن حتما بگیرید.

روغن را حتما داغ کنید تا کباب ها هنگام سرخ شدن وا نروند.

کباب تابه ای جزو انواع کباب میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .

کباب تابه ای را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

کباب تابه‌ای

انتهای پیام/م

پست های مرتبط

لینک کوتاه : http://www.sitetehran.com/?p=10965

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار