بزودی در این مکان تبلیغات درج میشود

پاستا پنه آلفردو با مرغ و اسفناج

مجموعه: آشپزی به سبک تهران تعداد بازدید: 2 پاستا پنه آلفردو با مرغ و اسفناج

پاستا پنه آلفردو با مرغ و اسفناج : اگر به درست کردن انواع غذا با اسفناج علاقه دارید یا به دنبال طریقه خوشمزه مصرف اسفناج هستید و علاوه بر این یک پاستاخور حرفه‌ای هستید بد نیست پاستا پنه با سس آلفردو و مرغ و اسفناج را امتحان کنید. یک پاستای خوشمزه و سرشار از خاصیت که قطعا بچه‌ها هم طرفدارش می‌شوند.

پاستا پنه آلفردو,با مرغ و اسفناج

مواد لازم :

پاستا پنه : ۳۰۰ گرم

سینه مرغ : ۱ عدد متوسط

اسفناج : ۲۵۰ گرم

پنیر موزارلا : ۱۵۰ گرم

سیر رنده شده : ۱ حبه متوسط

کره : به مقدار دلخواه

خامه : به مقدار دلخواه

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، فلفل پاپریکا و پودر سیر : به مقدار دلخواه

پنیر پارمزان رنده شده : به مقدار دلخواه

پاستا پنه آلفردو,با مرغ و اسفناج

پاستا پنه آلفردو,با مرغ و اسفناج

طرز تهیه :

مرحله اول

ابتدا سینه مرغ بدون پوست و استخوان را مکعبی خرد کنید.

در یک ماهیتابه بزرگ مقداری کره بریزید و سپس مرغ خرد شده را به کره اضافه کنید.

مرغ را با کره تفت دهید تا رنگ مرغ عوض شود و خوب مغز پخت شود.

پاستا پنه آلفردو,با مرغ و اسفناج

مرحله دوم

اسفناج‌های شسته شده را درشت خرد کنید و به تابه اضافه کنید و همراه با مرغ مقداری تفت دهید.

به مواد داخل ماهیتابه نمک اضافه کنید. اگر دوست دارید یک پاستا آلفردو اصل با مرغ و اسفناج و قارچ داشته باشید قارچ را هم در این مرحله قبل از اسفناج به مواد خود اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آب آن کشیده شود.

پاستا را در یک قابلمه در آب جوش بریزید تا بپزد. مراقب باشید پاستا بیش از حد نرم نشود و وا نرود. حین پخت پاستا در آبجوش به آن نمک و روغن اضافه کنید. پاستاهای پخته شده را آبکش کنید.

پاستا پنه آلفردو,با مرغ و اسفناج

مرحله سوم

برای درست کردن سس آلفردو ؛ در یک قابلمه متوسط مقداری کره بریزید تا روی شعله ملایم گاز آب شود.

سپس سیر رنده شده را در کره کمی تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.

حالا خامه، پنیر پیتزا، نمک، فلفل سیاه و قرمز و پاپریکا و پودر سیر را به سیر تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید.

شعله گاز را کم کنید تا ترکیب شروع به جوشیدن کند. وقتی سس آلفردو شروع به جوشیدن کرد ترکیب مرغ و اسفناج و را هم به آن اضافه کنید.

کمی صبر کنید و سپس پاستاهای آبکش شده را هم به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد پاستا و تکه‌های مرغ و اسفناج برود.

روی پاستای آماده شده مقداری پنیر پارمزان رنده شده بریزید. در صورت تمایل می‌توانید کمی بیکن گوساله هم به این پاستا اضافه کنید. پاستا چیکن آلفردو با اسفناج را گرم سرو کنید.

انتهای پیام/م

پست های مرتبط

لینک کوتاه : http://www.sitetehran.com/?p=10818

پاستا آلفردو اسفناج

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار