بزودی در این مکان تبلیغات درج میشود

خورش پیچاق قیمه اردبیل

مجموعه: آشپزی به سبک تهران تعداد بازدید: 4 خورش پیچاق قیمه اردبیل

خورش پیچاق قیمه اردبیل : پیچاق قیمه از جمله خورش‌های مشهور استان اردبیل و البته مشهورترین غذای نذری اردبیلی‌ها در ایام محرم و ماه رمضان است. این غذای خوشمزه که به خورش بادام آذری هم مشهور است با برنج سرو می‌شود و به جز غذای نذری برای طبخ در تمام ایام سال گزینه مناسبی است.

مواد لازم برای ۸ نفر :

خورش پیچاق قیمه,اردبیل

تخم مرغ : ۸ عدد (به تعداد نفرات)

گوشت گوسفندی راسته یا قلوه گاه : ۷۰۰ گرم

پیاز : ۴ عدد متوسط

خلال بادام : ۱/۳ پیمانه

زعفران دم کرده غلیظ : ۵ قاشق غذاخوری

کره : ۶۰ گرم

ادویه خورشی : به میزان دلخواه

ترکیب ادویه خورشی شامل پودر کاری، دارچین، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه و هل ساییده شده است.

آب جوش : ۳ لیوان

نمک : به میزان دلخواه

این مقدار مواد برای ۸ نفر است. اگر فصد تهیه این غذا برای نفرات بیشتر را برای مراسم مهمانی یا نذری را دارید مقدار مواد را به نسبت چند برابر کنید.

خورش پیچاق قیمه,اردبیل

طرز تهیه :

خورش پیچاق قیمه,اردبیل

برای تهیه خورش پیچاق قیمه مجلسی اردبیل ابتدا خلال بادام را به مدت دو یا سه ساعت در آب یا در صورت دلخواه گلاب خیس کنید.

گوشت را به صورت قیمه‌ای یا همان تکه‌های خورشتی خرد کنید. خورش پیچاق قیمه,اردبیل

پیازها را خلالی و نازک خرد کنید و در کره یا روغن حیوانی (اگر طعم کره و روغن حیوانی را دوست ندارید روغن مایع استفاده کنید) تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.

حالا تکه‌های گوشت را اضافه کنید. کمی تفت دهید. ادویه خورشتی را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید تا طعم خامی ادویه گرفته شود. نمک را آخر سر اضافه کنید تا گوشت سفت نشود و زود پخته شود.

سپس دو یا سه لیوان آب جوش (به حدی که آب روی گوشت‌ها را بپوشاند) روی گوشت بریزید و صبر کنید تا روی شعله ملایم گاز پخته شوند. در این فاصله خلال بادام‌ها را در کره کمی تفت دهید. در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خلال بادام و زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید خورش خوب جا بیفتد و کم آب شود.

وقتی خورش پخت نمک آن را اندازه کنید. خورش پیچاق قیمه,اردبیل

در پایان پخت خورش تخم مرغ‌ها را یکی یکی روی خورش بشکنید و درب خورش را بگذارید تا خودشان را خوب بگیرند (اگر این روش را نمی‌پسندید کمی قبل از سرو خورش تخم مرغ‌ها را جداگانه نیمرو کنید و سپس روی خورش برای هر نفر یک عدد تخم مرغ نیمرو بگذارید). خورش پیچاق قیمه,اردبیل

در پایان روی خورش را با پیاز داغ خلالی سرخ شده مجلسی (اختیاری) تزیین و روی تخم مرغ‌ها را با مقداری زعفران دم کرده تزیین کنید. خورش قیمه پیچاق را با برنج زعفرانی سرو کنید. موقع سرو خورش باید برای هر نفر یک تخم مرغ روی خورش کنار بگذارید.

خورش پیچاق قیمه,اردبیل

انتهای پیام/م

پست های مرتبط

لینک کوتاه : http://www.sitetehran.com/?p=10176

پیچاق اردبیل

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار