بزودی در این مکان تبلیغات درج میشود

پاچینی مرغ با سس مخصوص

مجموعه: آشپزی به سبک تهران تعداد بازدید: 4 پاچینی مرغ با سس مخصوص

پاچینی مرغ با سس مخصوص : پاچینی در واقع قسمت بازوی مرغ یا کتف مرغ یا همان قسمت بالای بال مرغ است که با پودر سوخاری و ادویه‌جات مختلف مزه‌دار و طبخ می‌شود. طرز تهیه پاچینی چندان پیچیده و سخت نیست و به راحتی می‌توانید در منزل آن را تهیه کنید. اگر چه پاچینی رستورانی در دستگاه جوجه گردان درست می‌شود اما برای درست کردن آن در خانه حتی نیازی به فر یا توستر هم ندارید.

پاچینی مرغ,با سس مخصوص

مواد لازم برای ۴ نفر :

تخم مرغ : ۲ عدد هم زده

بازوی مرغ : ۱۲ عدد

ادویه پاچینی شامل : ½ قاشق چایخوری  پودر آویشن، نمک، پودر فلفل پاپریکا و دانه فلفل سیاه تازه و کوبیده شده به مقدار لازم

آب پیاز رنده شده : مقداری

زعفران دم کرده غلیظ : ۲ قاشق غذاخوری

روغن مایع : به مقدار لازم

کنجد سفید بو داده : ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

طرز تهیه :

پاچینی مرغ,با سس مخصوص

برای درست کردن پاچینی می‌توانید بازو یا همان کتف مرغ را به صورت آماده از فروشگاه‌ها زنجیره‌ای یا هایپرمارکت و مغازه‌های مرغ فروشی تهیه کنید.

برای آماده کردن گوشت جهت تهیه پاچینی کتف را با یک دست بگیرید و با دست دیگر با نوک یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین استخوان بکشید تا قسمت بالای استخوان کتف به اصطلاح لُخت شود و گوشت به صورت توپی در انتهای استخوان جمع شود.

سپس به مدت ۲ ساعت کتف‌های آماده شده را در آب پیاز، کمی آبلیمو و زعفران بخوابانید تا مزه‌دار شوند. پاچینی مرغ,با سس مخصوص

برای آماده کردن پاچینی یا پاچین مرغ، کنجد، آویشن، پودر فلفل پاپریکا، پودر فلفل سیاه تازه و آسیاب شده و نمک را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.

اگر طعم پاچینی را تند دوست دارید مقداری پودر فلفل قرمز هم به ادویه پاچینی اضافه کنید. در یک ظرف جداگانه تخم مرغ‌ها را بشکنید و کتف‌ها را یکی یکی ابتدا به تخم مرغ آغشته کنید و سپس در ظرف حاوی ادویه و کنجد بغلتانید.

حالا دوباره کتف‌ها را در ترکیب کنجد و ادویه بغلتانید تا سطح آن‌ها کاملا با کنجد و ادویه‌جات پوشیده شوند.

در یک قابلمه کوچک مقداری روغن مایع بریزید و اجازه دهید حسابی داغ شود.

مقدار روغن باید زیاد باشد تا پاچینی‌ها در روغن غوطه‌ور شوند و البته روغن کمتری هم به خودشان جذب کنند. پاچینی مرغ,با سس مخصوص

صبر کنید تا پاچینی‌ها در روغن داغ سرخ شوند و سطح روی آن‌ها طلایی شود و سپس با کفگیر سوراخ‌دار آن‌ها را از روغن بیرون بیاورید و روی حوله تمیز کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.

سپس پاچینی را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.

نکته :

تهیه مرغ پاچینی در توستر یا فر هم مرسوم است. پاچینی مرغ,با سس مخصوص

برای این کار کف سینی فر را چرب کنید. پاچینی‌ها را در سینی فر یا توستر بچینید و دور استخوان را با آلومینیوم مخصوص آشپزی بپوشانید.

سینی را در طبقه وسط فر یا توستر بگذارید و پاچینی را به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه دقیقه در درجه ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گریل کنید. سس مخصوص پاچینی معمولا سس کچاپ تند یا معمولی و یا سس بوفالو است.

پاچینی مرغ,با سس مخصوص

انتهای پیام/م

پست های مرتبط

لینک کوتاه : http://www.sitetehran.com/?p=10123

پاچینی مخصوص

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار