بزودی در این مکان تبلیغات درج میشود

مرغ سوخاری پاپ کورنی

مجموعه: آشپزی به سبک تهران تعداد بازدید: 6 مرغ سوخاری پاپ کورنی

مرغ سوخاری پاپ کورنی : مرغ سوخاری به هر شکلی که درست شود یکی از غذاهای محبوب نونی برای مهمانی و دورهمی‌های دوستانه است. یک غذای جذاب و خوشمزه که اگر کنار سیب زمینی سرخ کرده رستورانی مک دونالدی بنشیند بچه‌ها هم عاشقش هستند.

مرغ سوخاری,پاپ کورنی,غذاهای محبوب نونی

مواد لازم برای ۶  نفر :

آرد سوخاری : ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

سینه مرغ : ۲ عدد بدون پوست و استخوان

سس کچاپ : ۳ قاشق غذاخوری سر پر

سس فرانسوی : ۱ قاشق غذاخوری

سفید تخم مرغ : ۳ عدد

نمک، فلفل پاپریکا و فلفل سیاه : به مقدار لازم

بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری

سرکه سفید : ۱ قاشق غذاخوری

پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل برای مزه‌دار کردن آرد سوخاری: به مقدار دلخواه

ماست : ۴ قاشق غذاخوری

آب: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

آرد سفید : ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار

مرغ سوخاری,پاپ کورنی,غذاهای محبوب نونی

طرز تهیه :

ابتدا سینه مرغ شسته شده را به صورت مکعبی و هر تکه به اندازه یک گردو خرد کنید.

مرغ‌های خرد شده باید خوب خشک شوند و سپس با ۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ، فلفل پاپریکا و در صورت تمایل مقداری سس قرمز تند مزه‌دار کنید (اگر غذای تند دوست ندارید سس فلفل اضافه نکنید اما پاپ کورن مرغ عموما یک غذای تند است).

حدود ۲ ساعت زمان برای مزه‌دار شدن تکه‌های پاپ کورنی مرغ لازم است. مرغ سوخاری,پاپ کورنی,غذاهای محبوب نونی

در این فاصله ۲ لیوان آرد سفید را با بیکینگ پودر و نمک مخلوط و یک بار یا دو بار الک کنید.

آرد الک شده را با ماست، سرکه سفید، نمک، ۱ قاشق غذاخوری سس کچاپ، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل پاپریکا و ۱ قاشق غذاخوری سس فرانسوی مخلوط کنید و آب را کم کم به این ترکیب اضافه کنید تا یک خمیر یکدست و به غلظت ماست درست شود. در صورت تمایل کمی آویشن هم به این خمیر اضافه کنید.

۱ لیوان آرد سفید باقی مانده را هم با فلفل پاپریکا، نمک و پودر سیر و پیاز مخلوط کنید.

حالا تکه‌های مرغ مزه‌دار شده را ابتدا در آرد سفید و سپس در خمیری که آماده شده بزنید. مرغ سوخاری,پاپ کورنی,غذاهای محبوب نونی

در یک قابلمه مقدار زیادی روغن مایع بریزید (اگر روغن کم باشد مرغ روغن بیشتری به خودش جذب می‌کند) و اجازه دهید روغن حسابی داغ شود چون در غیر این صورت خمیر از مرغ جدا می‌شود و باز هم مرغ روغن بیشتری جذب می‌کند.

تکه‌های پاپ کورنی مرغ را در روغن داغ بیندازید و صبر کنید تا پاپ کورن‌ها سرخ و طلایی شود.

سپس مرغ پاپ کورنی سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. پاپ کورن مرغ را با سس باربیکیو ، سس بلوچیز، یا سس بوفالو میل کنید.

یک طرز تهیه چیکن پاپ کورن با طعم پنیر به خصوص پنیر چدار است. مرغ سوخاری,پاپ کورنی,غذاهای محبوب نونی

یک روش آسان برای اضافه کردن طعم پنیری به چیکن پاپ کورن این است که یک بسته چیپس پنیری ترجیحا با طعم پنیر چدار را خرد و پودر کنید.

سپس تکه‌های مرغ را به جای آرد ابتدا در پودر چیپس پنیری بغلتانید و سپس به خمیر آغشته کنید و در روغن داغ سرخ کنید. مرغ سوخاری,پاپ کورنی,غذاهای محبوب نونی

انتهای پیام/م

پست های مرتبط

لینک کوتاه : http://www.sitetehran.com/?p=10103

سوخاری کورنی

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار