بزودی در این مکان تبلیغات درج میشود

شکلات صبحانه نوتلا خانگی

مجموعه: آشپزی به سبک تهران تعداد بازدید: 4 شکلات صبحانه نوتلا خانگی

شکلات صبحانه نوتلا خانگی : شکلات صبحانه‌ای که در سراسر دنیا یکی از محبوب‌ترین صبحانه‌ها با نان تست است. علاوه بر خرید شکلات صبحانه از سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای شما به راحتی می‌توانید در منزل شکلات صبحانه با طعم‌ها و مزه‌های مختلف درست کنید.

شکلات صبحانه,نوتلا خانگی

مواد لازم :

روغن نارگیل : ۱ قاشق غذاخوری

فندق : ۲ پیمانه (۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار)

شکر یا هر شیرین کننده دیگری که می‌پسندید : ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پودر کاکائو مرغوب : ۱/۴ پیمانه (به جای پودر کاکائو می‌توانید از ۱۰۰ گرم شکلات تلخ استفاده کنید)

وانیل : ۱ قاشق چایخوری

نمک : ۱/۸ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه : مرحله اول

فر را در درجه ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد روشن و گرم کنید. فندق‌های بدون پوست را در سینی فر بچینید و آن‌ها را برشته یا در اصطلاح تخصصی رُست کنید. اگر فر ندارید می‌توانید فندق‌ها را در ماهیتابه برشته کنید. به این ترتیب پوست نازک روی فندق به راحتی جدا می‌شود. اگر از فر یا ماهیتابه استفاده می‌کنید ۷ الی ۱۰ دقیقه برای این کار کافی است.

مرحله دوم

فندق‌های داغ را با احتیاط در یک شیشه درب دار بریزید و به شدت تکان دهید. به این ترتیب پوست نازک روی فندق جدا می‌شود.

یک روش دیگر این است که فندق‌ها را در یک پارچه تمیز بریزید و درست مثل تصویر بالا آن‌ها را لای پارچه بمالید تا پوسته نازک روی فندق جدا شود. حالا فندق‌ها را با غذاساز یا میکسر خرد کنید. بهتر است به صورت پالس پالس این کار را انجام دهید تا در اثر گرما فندق‌ها روغن پس ندهند و از سوی دیگر به خوبی خرد و یکدست شوند. برای درست کردن یک نوتلا اصیل بهتر است فندق‌ها خیلی ریز و خرد و حالت کرمی طور شوند.

مرحله سوم

شکر یا هر شیرین کننده دیگری را به فندق‌ها اضافه کنید. پودر کاکائو، روغن نارگیل، وانیل و نمک را هم اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر در میکسر یا غذاساز میکس کنید تا یک مایه یکدست و صاف و کرمی به دست بیاورید. شکلات صبحانه نوتلا خانگی که به این ترتیب آماده می‌شود را می‌توانید به مدت چندین هفته در یک ظرف شیشه‌ای درب دار در یخچال نگهداری کنید.

نکات مهم :

اگر شکلات صبحانه را شیرین‌تر دوست دارید کمی مقدار شکر یا پودر قند را بیشتر کنید. شکلات صبحانه,نوتلا خانگی

به جای کرم فندق یا فندق می‌توانید شکلات صبحانه را با بادام زمینی یا کرم بادام زمینی درست کنید ولی نوتلا در اصل یک شکلات فندقی است و خواص نوتلا چه با فندق درست شود و چه بادام به خاطر این مغزها و آجیل موجود در آن است.

با درست کردن شکلات صبحانه خانگی بهترین نوتلا را خواهید داشت چون هم خیال‌تان از بابت میزان شکر یا هر شیرین کننده دیگری که اضافه می‌کنید راحت است و هم مطمئن هستید که شکلات صبحانه شما حاوی مواد نگهدارنده نیست.

برای درست کردن شکلات صبحانه نوتلا خانگی می‌توانید به جای پودر کاکائو از شکلات تلخ استفاده کنید. در این صورت برای این مقدار مواد ۱۰۰ گرم شکلات تلخ را به روش بن ماری آب کنید و به فندق‌های میکس شده و کرمی شده اضافه و مراحل بعدی را به همین ترتیب انجام دهید.

به جای شکر می‌توانید از ۲ قاشق غذاخوری شیره افرا استفاده کنید. شکلات صبحانه,نوتلا خانگی

اضافه کردن ۱/۲ قاشق چایخوری پودر قهوه اسپرسو فوری به مواد فوق یک پیشنهاد دیگر است که طعم شکلات صبحانه شما را بهتر هم می‌کند و البته اختیاری است. شکلات صبحانه,نوتلا خانگی

انتهای پیام/م

پست های مرتبط

لینک کوتاه : http://www.sitetehran.com/?p=10052

شکلات صبحانه نوتلا خانگی

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار