بزودی در این مکان تبلیغات درج میشود

قارچ سوخاری و شکم‌پر

مجموعه: آشپزی به سبک تهران تعداد بازدید: 2 قارچ سوخاری و شکم‌پر

قارچ سوخاری و شکم‌پر : طرز تهیه خوشمزه‌ترین قارچ سوخاری یا قارچ شکم‌پر مجلسی با گوشت چرخکرده و پنیز پیتزا به سبک پیتزایی را در ادامه مطلب در سایت تهران دنبال کنید .

قارچ سوخاری و شکم‌پر,مواد لازم,طرز تهیه قارچ شکم پر,سوخاری

مواد لازم :

گوشت چرخکرده : ۲۰۰ گرم

قارچ بزرگ : ۱۵ عدد یا بیشت

پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه‌‌‌ای نگینی خرد شده : نصف یک عدد

پیاز نگینی خرد شده : ۱ عدد کوچک

ذرت : ۵۰ گرم

نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن : به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق مرباخوری

قارچ سوخاری و شکم‌پر,مواد لازم,طرز تهیه قارچ شکم پر,سوخاری

طرز تهیه :

برای درست کردن قارچ شکم پر با گوشت چرخکرده ابتدا قارچ‌ها را خوب بشورید، ساقه آن‌ها را جدا کنید و بگذارید قارچ‌ها خشک شوند.

پیاز نگینی خرد شده را در تابه تفت دهید و وقتی سبک شد گوشت چرخکرده را اضافه کنید.  قارچ سوخاری و شکم‌پر,مواد لازم,طرز تهیه قارچ شکم پر,سوخاری

وقتی رنگ گوشت برگشت ادویه و نمک را اضافه کنید. رب گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و ذرت را هم اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود.

مایه گوشتی را داخل قارچ‌ها بریزید. کف یک ماهیتابه مناسب را کمی چرب کنید، قارچ‌ها را در ماهیتابه بچینید و پنیر پیتزا را هم روی قارچ‌ها به اندازه دلخواه بریزید.

یک قاشق غذاخوری آب داخل ماهیتابه بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید تا روی شعله ملایم گاز آب قارچ‌ها کشیده شود و پنیر پیتزا آب شود. قارچ سوخاری و شکم‌پر

اگر فر دارید آن را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم و روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا پنیر روی قارچ آب و طلایی شود.

اکنون غذای شما اماده شده و می توانید آن را میل نمائید .

انتهای پیام/م

پست های مرتبط

لینک کوتاه : http://www.sitetehran.com/?p=10043

سوخاری

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار