بزودی در این مکان تبلیغات درج میشود

رولت مرغ شکم‌پر

مجموعه: آشپزی به سبک تهران تعداد بازدید: 4 رولت مرغ شکم‌پر

رولت مرغ شکم‌پر : رولت مرغ شکم پر مجلسی از جمله محبوب‌ترین غذاهای رسمی برای مهمانی است. اصولا درست کردن انواع غذاها با مرغ به خاطر زودپخت بودن گوشت مرغ برای مهمانی یا روزهایی که سرتان شلوغ است و نیاز به یک غذای فوری و زودپز دارید یک گزینه پرطرفدار است.

رولت مرغ شکم‌پر,غذای فوری و زودپز

مواد لازم برای ۶ نفر :

نخ استریل مخصوص آشپزی

سینه مرغ بدون استخوان : ۱ کیلوگرم

کره نرم شده : ۱۵۰ گرم

ژامبون مرغ : ۵۰۰ گرم

قارچ : ۴۰۰ گرم

پنیر فتا خرد شده : ۴۰۰ گرم

اسفناج پاک شده و ریز خرد شده : ۵۰۰ گرم

پیازداغ : ۱۰۰ گرم

نمک، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود. سپس مواد میانی رولت مرغ را درست کنید. رولت مرغ شکم‌پر,غذای فوری و زودپز

پیازها را به صورت خلال نازک خرد کنید و سرخ کنید تا یک پیاز داغ طلایی مجلسی داشته باشید. قارچ‌ها را هم بشورید و برش بزنید و در مقداری کره تفت دهید تا آب‌شان کشیده شده و طلایی شوند.

در همان ماهیتابه اسفناج‌ها را هم تفت دهید تا آب‌شان کشیده شود. سینه مرغ را به صورت افقی برش بزنید و فیله کنید. اگر امکان دارد بهتر است فیله مرغ آماده بخرید یا یک عدد سینه مرغ بدون استخوان تهیه کنید. حالا فیله‌ها یا سینه مرغ بدون استخوان را با بیفتککوب بکوبید تا پهن شوند و با نمک و فلفل سیاه و قرمز مزه‌دار کنید.

نیمی از کره را روی حرارت ملایم آب کنید و روی فیله‌ها را با قلم مو به کره آغشته کنید. هر دو طرف فیله‌ها باید به کره آغشته کنید. رولت مرغ شکم‌پر,غذای فوری و زودپز

یک کیسه نایلونی تمیز پهن کنید و فیله‌ها را جوری روی کیسه نایلونی کنار هم بچینید که لبه فیله‌ها روی هم بیفتد. رولت مرغ شکم‌پر,غذای فوری و زودپز

اگر هم از سینه مرغ بدون استخوان استفاده می‌کنید که چه بهتر. حالا ژامبون مرغ را هم روی فیله‌ها یا سینه مرغ بیفتک شده بگذارید. در مرحله بعد پنیر فتا، قارچ، اسفناج و پیاز داغ را روی ژامبون‌ها بچینید.

یک لایه نازک از این مواد کافی است. حالا فیله مرغ را به همراه ژامبون و مخلفات روی آن رول کنید و کیسه نایلونی را از روی رول بردارید و با نخ استریل محکم ببندید. رولت را با فویل آلمینیومی بپوشانید و دو طرف فویل را ببندید. فویل را در یک ظرف مخصوص فر بگذارید و به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت در طبقه وسط فر بپزید. رولت مرغ شکم‌پر,غذای فوری و زودپز

بعد از ۴۵ یا یک ساعت دقیقه رولت مرغ را از فر بیرون بیاورید، آن را در داخل فویل خارج کنید و با قلم مو باقی‌مانده روغن را روی آن بمالید. سپس به مدت ۱۵ دقیقه دیگر در طبقه وسط فر بگذارید تا حسابی طلایی و خوشرنگ شود. وقتی رولت مرغ را از فر بیرون آوردید صبر کنید تا کمی خنک شود سپس با یک چاقوی تیز به صورت رولتی برش بزنید.

رولت مرغ شکم‌پر,غذای فوری و زودپز

نکات مهم :

طرز تهیه رولت مرغ و گوشت شکم پر بدو فر هم بسیار مرسوم است.

تهیه رولت مرغ شکم پر با شیر هم مشهور است.

انتهای پیام/م

پست های مرتبط

لینک کوتاه : http://www.sitetehran.com/?p=10028

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار