بزودی در این مکان تبلیغات درج میشود

لازانیای اسفناج با گوشت چرخ کرده

مجموعه: آشپزی به سبک تهران تعداد بازدید: 3 لازانیای اسفناج با گوشت چرخ کرده

لازانیای اسفناج با گوشت چرخ کرده : پاییز و زمستان فصل یک سبزی پر خاصیت به نام اسفناج است و چه چیزی بهتر از پختن یک لازانیای اسفناج خوشمزه با پنیر خامه‌ای و گوشت یا بدون گوشت و حتی با مرغ و قارچ یا گوشت بوقلمون می توان آشپزی نمود .

لازانیای اسفناج,گوشت چرخ کرده

مواد لازم برای ۴ نفر :

زرده تخم مرغ : ۱ عدد

لازانیا : ۱۲ ورقه

پیاز : ۱ عدد متوسط

گوشت چرخ کرده : ۳۵۰ گرم

گوجه فرنگی رنده شده : ۲۵۰ گرم

رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری

اسفناج : ۲۵۰ گرم

پنیر ربکوتا : ۳۰۰ گرم

پنیر پارمزان : ۱۰۰ گرم

پنیر موزارلا : ۳۰۰ گرم

کره : به مقدار لازم

روغن مایع : به مقدار لازم

نمک، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه :

لازانیای اسفناج,گوشت چرخ کرده

نحوه پخت لازانیای اسفناج با گوشت چرخکرده چندان پیچیده نیست. ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود.

گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید، وقتی رنگ گوشت عوض شد نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.

سپس گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید و اجازه دهید آب گوجه فرنگی کشیده شود.

در این فاصله اسفناج شسته شده و خرد شده را کمی در روغن تفت دهید.

وقتی آب گوجه فرنگی کشیده شد، ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود. حالا اسفناج‌ها را اضافه کنید و هم بزنید و بعد ازا این‌که مایه لازانیا کاملا جا افتاد شعله گاز را خاموش کنید. در یک ظرف جداگانه پنیر ریکوتا و پنیر پارمزان رنده شده، زرده تخم مرغ را به همراه کمی فلفل سیاه و نمک خوب هم بزنید.

ورقه‌های لازانیا را طبق دستورالعمل روی بسته در آب جوش بپزید و با احتیاط آبکش کنید که وا نروند. لازانیای اسفناج,گوشت چرخ کرده

حالا کف و دیواره‌های ظرف پیرکس یا ظرفی که مخصوص فر است را با کره چرب کنید. ابتدا یک لایه لازانیا، سپس یک لایه مایه پنیر ریکوتا و در آخر یک لایه مایه گوشت و اسفناج اضافه کنید و لایه‌ها را به همین ترتیب تکرار کنید.

در لایه آخر باید ورقه لازانیا باشد و روی آن را با پنیر موزارلا بپوشانید.

فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. روی لازانیا را با فویل بپوشانید و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید. در ۱۰ دقیقه پایانی پخت گریل فر را روشن کنید و فویل را بردارید تا روی لازانیا طلایی شود. بعد از این‌که لازانیا را از فر خارج کردید کمی صبر کنید تا لازانیا خنک شود و سپس با یک چاقوی تیز برش بزنید.

اگر قصد دارید لازانیای اسفناج را بدون گوشت و فقط با پنیر خامه‌ای درست کنید تمام این مراحل را طی کنید و فقط گوشت چرخکرده و گوجه فرنگی و رب را از مواد لازانیا حدف کنید.

در مرحله سرخ کردن مایه لازانیا پیازها را نگینی خرد کنید و برای این مقدار مواد ۶۰۰ گرم اسفناج را به همراه نمک، فلفل و ادویه در آن سرخ کنید. لازانیای اسفناج,گوشت چرخ کرده

قارچ‌ها را هم جداگانه سرخ کنید و به مایه اسفناج اضافه کنید. مایه پنیر ریکوتا را هم به همان ترتیب با زرده تخم مرغ و پنیر ریکوتا و پنیر پارمزان رنده شده درست کنید.

در این صورت در ظرفی که می‌خواهید لازانیا را در آن درست کنید به ترتیب یک لایه لازانیا، یک لایه مایه اسفناج و یک لایه مایه پنیر ریکوتا بگذارید تا همه مواد تمام شوند و لایه آخر ورقه لازانیا باشد. و سپس روی لایه آخر پنیر موزارلا بریزید. در این نوع لازانیا به جای مایه پنیری ریکوتا که در اینجا حکم سس لازانیا را دارد می‌توانید از سس سفید یا همان سس بشامل استفاده کنید.

انتهای پیام/م

پست های مرتبط

لینک کوتاه : http://www.sitetehran.com/?p=9969

لازانیای اسفناج

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار