بزودی در این مکان تبلیغات درج میشود

خوراک ترکیه ای تاووک روش تهیه

مجموعه: آشپزی به سبک تهران تعداد بازدید: 3 خوراک ترکیه ای تاووک روش تهیه

خوراک ترکیه ای تاووک روش تهیه : تنوع در آشپزی و پختن غذاهای جدید در آشپزی جاذبه ایجاد می کند و خوب است برخی موارد غذاهای تکراری را کنار بگذاریم و برای خانواده خود غذای جدید تهیه کنیم .در ادامه مطلب طرز تهیه تاووک ترکیه ای را برای شما آموزش می دهیم .

تاووک ترکیه طرز تهیه :

خوراک ترکیه ای,تاووک,روش تهیه

محلی : ترکیه

آماده سازی : ۴۵ دقیقه

پخت : ۳۰ دقیقه

مواد لازم :

بادمجان ۲ عدد

مرغ ( گوشت بدون استخوان ) نیم کیلو گرم

فلفل سبز ۴ عدد

پیاز ۱ عدد

سیر ۲ عدد

گوجه فرنگی ۳ عدد

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

روغن مایع نصف فنجان ( به میزان لازم )

ادویه کاری فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

طرز تهیه :

تاووک (Patlıcanlı Tavuk) نوعی خوراک ترکیه ای است.
مرغها را به قطعات کوچک برش داده و همراه پیاز خرد شده و سیر خرد شده در روغن تفت میدهیم.

فلفل ها را هم خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم. بادمجان ها را که قبلا برش داده و در کمی آب نمک نگه داشته ایم تا تلخی آنها گرفته شود و قبلا سرخ کرده ایم به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم.

بعد گوچه فرنگی را اضافه میکنیم و مواد را سرخ کرده و میگذاریم تا کاملا بپزد در آخر ادویه و نمک را اضافه میکنیم.

منبع : بیتوته

انتهای پیام/م

پست های مرتبط

لینک کوتاه : http://www.sitetehran.com/?p=8408

خوراک ترکیه تاووک

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار