بزودی در این مکان تبلیغات درج میشود

خورش هویج ترکی آموزش پخت

مجموعه: آشپزی به سبک تهران تعداد بازدید: 3 خورش هویج ترکی آموزش پخت

خورش هویج ترکی آموزش پخت : اگر طالب غذاهای ترکی هستید می توانید این خورش لذیذ را هم در منزل تهیه کرده و نوش جان کنید ، پس با ما در سایت تهران همراه باشید.

مواد لازم :

خورش هویج ترکی,آموزش پخت

هویج خلال شده ۱ کیلو

گوشت ماهیچه نیم کیلو

پیاز ۱ عدد

گوجه فرنگی ۳ الی ۴ عدد

لیمو عمانی ۲ الی ۳ عدد

آب گوشت یک لیوان و نیم

نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زعفران به مقدار لازم

روغن مایع به اندازه کافی

طرز تهیه:

هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه)خورده کرده یکدست سرخ مینماییم تاطلایی شود. سپس پیاز را خورد کرده را باگوشت (تکه های درشت) تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگیها رابه صورت حلقه حلقه بریده و دور روی آنرا سرخ میکنیم.

بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده (اگر خواستید می توانید از آلو استفاده کنید ,برای هر نفر ۳ تا ۴ عدد آلو کافی است)و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور جداگانه درون ظرف قرار میدهیم. سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت ۱۰ دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد.

انتهای پیام/م

پست های مرتبط

لینک کوتاه : http://www.sitetehran.com/?p=7563

آموزش

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار