بزودی در این مکان تبلیغات درج میشود

آموزش پخت مربای زرد آلو خانگی

مجموعه: آشپزی به سبک تهران تعداد بازدید: 10 آموزش پخت مربای زرد آلو خانگی

آموزش پخت مربای زرد آلو خانگی : با توجه به فصل میوه زرد آلو و دسترس بودن آن فقط در فصل مربوطه ، در ادامه مطلب برای شما طرز تهیه مربای این میوه سرشار از ویتامین را در سایت تهران قرار داده ایم ، امیدواریم که مورد استفاده شما قرار بگیرد .

آموزش پخت مربای زرد آلو خانگی

آموزش پخت,مربای زرد آلو

دستور شماره یک برای پخت مربا زرد آلو :

مواد لازم برای مربا زرد آلو :

زردآلوی سفت ۱ کیلو

شکر ۹۰۰ گرم

گلاب (پودر هل) نصف استکان

زعفران آب گرفته غلیظ یک قاشق غذاخوری

آب یک لیوان

آبلیمو (جوهر لیمو) یک قاشق سوپخوری (کمی)

طرز تهیه مربای زرد آلو :

برای تهیه مربای زردآلو ابتدا باید شکر و آب را روی حرارت می گذاریم تا شکر کامل حل شود، جوش که آمد زردآلوها را بریزید و حرارت را کم کنید، می توانید مغزهای زردآلو هم پوست گرفته و خلال کنید همراه زردآلوها بریزید تا حدودا ۲۰ دقیقه با هم بجوشد زیاد هم نزنید چون له می شوند، سپس گلاب و زعفران اضافه و ۵ دقیقه دیگر که جوشید آبلیمو را بریزید حرارت را خاموش کنید.آموزش پخت,مربای زرد آلو

آموزش پخت,مربای زرد آلو
دستور شماره دو برای پخت مربا زرد آلو

آموزش پخت,مربای زرد آلو

مواد لازم برای مربای زرد آلو :

زردآلو ۱ کیلو

شکر ۶۰۰ گرم

زعفران آب کرده (در صورت تمایل) ۱ قاشق غذاخوری

آموزش پخت,مربای زرد آلو

طرز تهیه مربا زرد آلو :

طرز تهیه مربای زردآلو به روش دیگر : ابتدا زردآلو ها را بشویید و هسته های آن را جدا کنید و سپس به دو نیم تقسیم کنید. شکر را روی زردآلوها بریزید و ۱ روز استراحت بدهید.

روز بعد یک قاشق آبلیموی تازه به قابلمه اضافه کنید و بجوشانید.

وقتی مربا به قوام لازم رسید زعفران آب کرده را اضافه کنید و فقط ۵ دقیقه بجوشانید و از روی حرارت بردارید.

پست های مرتبط

لینک کوتاه : http://www.sitetehran.com/?p=6685

آموزش مربای خانگی

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار