بزودی در این مکان تبلیغات درج میشود

طرز تهیه مربای موز؛ مجلسی و جدید!

وب‌سایت تصویر زندگی: مربای موز یکی از مربا های خوش عطر و طعم است که به عنوان دسر هم می توانید آن را سرو کنید. امیدواریم درست کنید و در کنار خانواده از طعم بی نظیرش لذت ببرید.

مواد لازم

شکر: نیم کیلو موز: 7 عدد آبلیموی تازه: 3 عدد لیمو تازه زعفران دم کرده در گلاب: به میزان دلخواه خلال پسته و بادام و گردوی خرد شده: در صورت تمایل آب: 2 پیمانه

طرز تهیه مربای موز؛ مجلسی و جدید!

دستور پخت مربای موز

1. شکر را با مقداری آب به جوش می آوریم و اجازه میدهیم تا قوام بیاید.

2. بعد موزها را با ضخامت متوسط حلقه حلقه کرده و به آب لیمو ترش تازه آغشته میکنیم.

3. آب لیموها را روی موزها ریخته و آرام با دست هم میزنیم تا همه موزها به آب لیموها آغشته بشوند. حتما این کار را انجام دهید زیرا باعث میشود موز رنگش تیره نشود و مربای خوش رنگی داشته باشید.

4. بعد از اینکه شربت قوام آمد موزها را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به مدت 5 دقیقه بجوشد. البته بستگی به موز هم داره که چقدر رسیده باشد.

5. حواستان باشد که موزها له نشود و در آخر هم زعفران و گلاب را که قبلا دم کرده اید به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم و شعله خاموش میکنیم.

6. کمی که سرد شد خلال پسته و بادام و گردو را اضافه میکنیم.

7. بعد از خنک شدن مواد را داخل ظرف مورد نظر ریخته و بدون درب چند روزی داخل یخچال میگذاریم.

نکات

موزها را با چاقوی پلاستیکی و غیر فلزی برش بزنید که زود سیاه نشوند. مربا را مثل آش هم نزنید که موزها له شده و مربا شبیه حلوا میشود. استفاده از مقداری پودر ژلاتین در داخل شهد مربا پس از قوام آمدن به جلوگیری از سیاه شدن موزها کمک میکند. موزها باید داخل شربت باشند که در اثر ماندن سیاه نشوند. این مربا ماندگاری بالایی ندارید. پس سعی کنید آن را زودتر مصرف کنید و آنرا داخل فریزر نگهداری فرمایید. مربای مجلسی

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار