بزودی در این مکان تبلیغات درج میشود

خواص کشک و زردچوبه برای زیبایی پوست

برای داشتن پوستی شفاف و سالم استفاده از مواد خوراکی خانگی به دلیل بی ضرر بودن بسیار توصیه می شود. در این بخش از سایت نیک صالحی می خواهیم درباره خواص کشک و زردچوبه برای زیبایی پوست با شما عزیزان صحبت کنیم. با ما همراه باشید.

خواص کشک و زردچوبه

لیمو پاک‌کننده و سفید کننده ای قوی است. آن را مستقیما روی پوست بمالید،
اگر تازه اپیلاسیون کرده‌اید این کار را نکنید، بگذارید یک روز بعد این کار را انجام دهید
چون پوست حساس است. حتی می‌توانید آب لیموی تازه را با روغن بادام یا نارگیل
یا شیر وعسل ترکیب کنید تا پوستی شفاف و سفید داشته باشید.

خواص کشکخواص کشک و زردچوبه

زردچوبه

پودر زردچوبه را با آب یا خیار رنده شده یا آب لیمو مخلوط کنید و روی
قسمت های تیره به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید.

گوجه‌فرنگی

گوجه‌فرنگی هم از جمله مواد سفید‌کننده پوست است، درست مانند لیمو می‌توانید
از حلقه‌های گوجه فرنگی استفاده یا آن را با لیمو مخلوط کنید و روی پوست بمالید.

ماست

ماست را با آرد نخود و لیمو هم‌بزنید و ترکیبی خمیری درست کنید و بگذارید ۲۰ دقیقه روی قسمت های تیره بماند.

خواص کشک برای زیبایی

سیب‌زمینی لیمویی درست کنید

سیب‌زمینی تنها برای درست کردن غذاهای خوشمزه نیست بلکه می‌تواند روی پوست هم معجزه کند. برای تاثیر بیشتر می‌توانید به آب سیب‌زمینی یک قاشق سوپ‌خوری آب لیمو هم اضافه کنید. این معجون را با پنبه روی پوست‌تان بمالید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند. این کار را هر روز انجام دهید تا رنگ طبیعی پوست‌تان به حالت اول بازگردد.

کشک و زردچوبه

کشک هم مانند لیمو، اسید طبیعی دارد و به از بین رفتن برنزگی پوست کمک می کند.
مقداری کشک خنک را در یک کاسه هم بزنید و اندکی زردچوبه به آن اضافه کنید.
آن را به‌صورت، گردن و نواحی‌ برنزه شده بمالید. بگذارید ۳۰ دقیقه بماند تا کاملا خشک شود
سپس آن را با آب سرد بشویید. زردچوبه نیز کمک خواهد کرد تا درخششی روی پوست
شما به‌وجود آید و رنگ برنزه آن را به راحتی می‌پوشاند.

شکر و گلیسیرین

در یک کاسه یک‌ دوم فنجان شکر، چند قطره گلیسیرین و یک‌چهارم فنجان آب لیمو را مخلوط کنید.

این اسکراب را روی نواحی تیره پوست خود بمالید. شکر، پوست شما را به خوبی
لایه‌برداری می کند و گلیسیرین، آن را نرم خواهد کرد در حالی که لیمو برنزگی
پوست شما را روشن‌تر خواهد کرد.

هر آنچه باید راجع به مصرف کشک خشک برای سلامتی بدانید

تا به حال از کشک خشک استفاده کرده اید از مزایای آن اطلاعی دارید این نوع کشک چربی کمتری نسبت به کشک مایع دارد و چربی کمتر و ویتامین های بیشتری برای بدن به همراه دارد پیشنهاد ما برای لاغری افرادی که عادت به هله هوله خوری و زیاده خوری دارند استفاده روزانه از این نوع کشک است.

خواص کشکخواص کشک و زردچوبه برای زیبایی

همه ما به اهمیت استفاده از لبنیات و لزوم وجود آن در برنامه غذایی خود واقفیم. انواع لبنیاتی که همه فرآورده‌های شیر هستند در دسترس ما وجود دارد و برخی از آنها مانند دوغ یا کشک مخصوص ما ایرانی‌هاست. کشک در غذاهای ایرانی بسیاری مانند آش رشته، کشک بادمجان، کله‌جوش و… به کار می‌رود و در سال‌های اخیر که پوکی استخوان فراگیرتر از قبل شده است، بیشتر مورد توجه قرار گرفته و احتمالا اغلب شما از نزدیکان و دوستان و آشنایان راجع به فواید مصرف این ماده غذایی شنیده باشید.

اما برای اینکه بدانیم کشک چه خواصی دارد، حامل چه میزان کالری است و چرا باید آن را مصرف کرد به سراغ مهدیه عالی، کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی می‌رویم و از او می‌خواهیم برای‌مان بیشتر از این ماده غذایی بگوید.

مصرف کشک خشک برای سلامتی

عالی درباره خواص موجود در کشک توضیح می‌دهد: همان طور که می‌دانید کشک از دسته لبنیات محسوب می‌شود و در برخی موارد آن را در فرآیند تهیه کره یا دوغ می‌گیرند و برخی اوقات از ماست به دست می‌آید. در هر حال مانند بقیه لبنیات از کلسیم بالایی برخوردار است که همین باعث اهمیت این ماده غذایی شده است.

همچنین کشک حاوی مقادیری قابل توجهی از پروتیین است. در هر ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۰۵ تا ۱۲۰ کیلوکالری موجود است که آن را به ماده‌ای مقوی تبدیل کرده که در بعضی غذاها از آن به عنوان پایه و اساس مواد تشکیل‌دهنده استفاده می‌شود. همچنین کشک حاوی مقداری چربی و ویتامین‌های مختلف است که میزان آنها با توجه به نوع شیر و مراحل فرآوری متفاوت است.

این کارشناس تغذیه در ادامه می‌گوید: کشک در دو نوع خشک و مایع وجود دارد. برای استفاده از کشک مایع باید حتما از کشک‌های پاستوریزه استفاده کرد و بهتر است قبل از مصرف این دست از کشک‌ها آنها را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید چون محیط کشک مایع آمادگی بالایی برای رشد باکتری‌های خطرناک دارد و احتمال مسمویت از طریق آنها بالاست. اما کشک خشک نه تنها خطری از بابت آلودگی ندارد بلکه به دلیل چربی بسیار پایین‌تری که نسبت به کشک مایع دارد، برای سلامتی مفیدتر است. سنت استفاده از کشک خشک که از گذشته در فرهنگ غذایی ما وجود داشته بسیار سنت پسندیده‌ای است و امروز نیز افراد می‌توانند از کشک خشک نه تنها در تهیه غذا بلکه به صورت مصرف روزانه نیز استفاده کنند.

رکنا و دکتر سلام

زردچوبه زیبایی

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار